Τρόποι αποστολής

Όλες η παραγγελίες γίνονται ηλεκτρονικά.Ο πελάτης αρχικά διαλέγει τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν και στη συνέχεια επιλέγει το καλάθι αγοράς. Στο τέλος των αγορών του,  συμπληρώνει  την φόρμα με τα στοιχεία του , την ηλεκτρονική του διεύθυνση ( e-mail ) για να λάβει μήνυμα για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και τον τρόπο πληρωμής. Όταν ολοκληρωθεί η  παραγγελία έρχεται  αυτόματα, στην ηλεκτρονική  διεύθυνση  ( e-mail ) που έχει επιλέξει ο πελάτης, μήνυμα με τη φόρμα παραγγελίας που περιέχει  την χρέωση του προϊόντος.

Για παραγγελίες εντός Αττικής, σε δυο με τρεις εργάσιμες μέρες ο πελάτης θα έχει παραλάβει το προϊόν που έχει παραγγείλει στο χώρο του. Οι μεταφορές των προϊόντων  πραγματοποιούνται από τις 09:00 έως τις 18:00 καθημερινά εκτός Κυριακής και τα μεταφορικά είναι χωρίς χρέωση.

Για παραγγελίες που αφορούν σε περιοχές εκτός Αττικής, η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία εφ’ όσον η παραγγελία έχει πληρωθεί με τραπεζική/ηλεκτρονική κατάθεση και τα μεταφορικά χρεώνονται αναλόγως του βάρους ή του όγκου τους, κόστος για το οποίο επιβαρύνεται ο πελάτης, ενώ ενημερώνεται με email ή τηλεφωνικά. Διαβάστε επίσης τους τρόπους πληρωμής